21 de febrer del 2017

Invitació Assaig obert de Cia. Agrupación Señor Serrano

Bona tarda,
El proper dia 22 de febrer dins del Projecte Factoria SI (Sant Ildefons), us convidem a l’assaig obert que realitzarà la Companyia “Agrupación Señor Serrano” a l’Auditori Sant Ildefons. Aquesta companyia estarà assajant dos dies a l’Auditori Sant Ildefons i ens oferirà la possibilitat de poder assistir a una assaig (amb les seves aturades, repeticions, possibilitat d’apreciar com es construeix una obra de teatre des de dins,...).
Us volem convidar a assistir a aquest assaig i gaudir d’un moment de la creació d’una obra. En aquest cas “Birdie” de la Agrupación Señor Serrano. La farem el dia 22 de febrer a les 16 hores a l’Auditori Sant ildefons.
Si esteu interessats en assistir us demanem que ens confirmeu la vostra assistència. Poseu-nos al següent correu cultura@aj-cornella.cat les persones que vindreu i un nom. Haureu d’estar a l’auditori Sant Ildefons abans de les 16 hores.

Us envio una mica d’informació de la companyia i de l’obra que assajaran a l’Auditori sant Ildefons
L’Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre amb seu a Barcelona que crea produccions originals sobre aspectes discordants de l’experiència humana contemporània. Els espectacles de Señor Serrano barregen vídeo en directe, maquetes, text, performance, so i objectes. Les produccions de la companyia s’estrenen i giren internacionalment.