2 de novembre del 2017

TALLERS I ACTUACIONS A LA PLAÇA CAN SURIS

De l'Ajuntament de Cornellà ens arriba informació d'uns tallers i actuacions que es realitzaran el proper 12 de novembre a la plaça Can Suris (davant del Citilab). Les activitats estan orientades a un públic familiar.


·         10:30  a 12 h. TALLER + PROTOTIPUS MUSICALS
Aquest taller corre a càrrec del col·lectiu Luthiers Drapaires,  un grup d’investigació obert que promouen la  sostenibilitat mediambiental proposant mètodes creatius de reutilització de les deixalles.


·         12 h a 13:15 ESPECTACLE CIENTÍFIC
Espectacle dinamitzat per Creaciència, col·lectiu encapçalat pel televisiu Dani Jiménez (Canal 33, La Sexta) i el seu equip de col·laboradors, que durant a terme un munt d’experiments ben divertits.

cid:image001.png@01D34BF5.C3B44B80

L’espectacle es diu “Què cal Fer per ser un científic?” i esta pensat perquè els més petits s’iniciïn en l’apassionant món de la ciència. Amb aquest espectacle descobriran quina és la feina del científic i quines són les 5 característiques més importants que han de tenir per aconseguir ser-ne un de ben bo! Gaudiran d’un primer tastet amb experiments espectaculars i  divertides animacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada